20.2.2013

Haaste ja tunnustus

Sain tunnustuksen puikkokuumetta blogin Mollielta, kiitos!


Ja haasteen puolestaan silmukan saalistajalta. Tässä kysymykset joihin minut haastettiin vastaamaan:

1. Miksi ja miten innostuit käsitöistä? En oikein muista, varmaan kun näin mummon tekevän kivoja juttuja. Tai viimeistään silloin kun mummo lopetti kivojen juttujen tekemisen niin täytyi itse alkaa opettelemaan:)
2. Mikä on suurin saavutus elämässäsi tähänmennessä? Apua! Surullista mutta ei oikein tule mitään järisyttävän hienoa mieleen. Eli en sano mitään...

3. Mikä/kuka sai sinut perustamaan blogin? Luin ensiksi muiden blogeja ja sitten halusin itsekkin alkaa kirjoittamaan omista ideoista ja tekemistäni töistä. Tykkään blogeista kun niiden kautta saa paljon uusia ideoita, vinkkejä ja näkee millaisia hienoja juttuja muut ovat tehneet
4. Lempivärisi? Sininen, valkonen ja vadelman vaaleanpunainen ainakin.
5. Paras käsityömuisto? Kivoja muistoja on paljon, en osaa valita yhtä ylitse muiden!
6. Mikä on paras vuodenaika? Kaikki! Mä ihan oikeasti rakastan vuodenaikoja, ne jotenkin rytmittää vuotta ja niiden vaihtumista alkaa jossain vaiheessa oikein odottamaan.
7. Paras paikka? Koti
8. Lempiherkku? Suklaa ja pähkinät, erikseen ja yhdessä.
9. Haluatko saavuttaa jotain blogillasi? Mitä?  Enpä oikeastaan, kirjoittelen tänne ennen kaikkea omaksi ja muiden iloksi.
10. Mitä tällähetkellä on puikoilla? Puikolta löytyy yhdet sukat ja huivi, kun vielä oli aikaa neuloa niitä!
11. Nukutko tarpeeksi? Joo ja en. Tällä hetkellä unta vaivaa koulustressi ja rokkia rakastava yöeläjä naapuri.

Koska loputon kiire painaa päälle, niin jätän sekä haasteen että tunnustuksen laittamatta kiertoon. Mutta sivun reunasta löytyy pitkä lista ihania blogeja joihin kannattaa käydä tutustumassa!

Ei kommentteja: