13.1.2013

Ethereal


Etherealin kaltaisten pitsi-ihanuuksien tekeminen on kyllä mahtavaa. Jännitys säilyy aina loppuun saakka kun koskaan ei tiedä riittääkö lanka tai näyttääkö möykky pingotettuna siltä miltä pitäisi.
Tällä kertaa malabrigon lace kerä riitti täydellisesti, vaikka tein pieniä neliöitä kaksi toistoa enemmän kuin ohjeessa. Ja tulihan tuosta aika kauniskin!


Ohje on ilmainen ja hyvin kirjoitettu. Ainoastaan rivien numerointi hämmensi hieman, mutta maalaisjärjellä siitä selvittiin. Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa Malabrigon lankaa ja rakastuin sen pehmeyteen!


Huivi meni joululahjaksi ihanalle mummulleni, joka on itsekkin ollut nuorena ahkera neuloja. Toinen mummini sai lahjaksi myöskin pitsihuivin, mutta spring thaw shawlin ohjeella neulotun. Valitettavasti tämä huivi jäi kuvaamatta, sillä se hyppäsi pingotuksesta suoraan pakettiin. Eli viime tingalta ei taaskaan selvitty:D Mutta väliäkös sillä, kun lahjat kuitenkin ehtivät perille jouluaatoksi ja olivat olleet mieluisat. Hyvää alkanutta vuotta kaikille ja hei kaikki uudet lukijat!

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Se on kaunis huivi. Malabrigon lace on ainakin lankakaupassa hiplatessa ollut niin pehmoista, että sitä täytyy kyllä testata vielä kunhan sopiva huivimalli löytyy. Näköjään hyvin riittää yhdestäkin kerästä. :)

silmukan saalistaja kirjoitti...

Todella herkän ja kauniin näköinen :)

ellie kirjoitti...

Ihana huivi!

-P- kirjoitti...

mikä ihanuus! Mummisi oli varmasti ikionnellinen tuosta lahjasta!