28.1.2012

Hertta


Hertat oli mun viime joulun lapaset! Punainen ei ole yhtään mun väri, mutta joulun alla nämä toimi. Tämän vuoden puolella lapaset ei sitten olekkaan päässeet käteen kertaakaan.


Lankana näissä on Dropsin Lima. Tykkään langasta tosi paljon se on niin ihanan pehmeää. Mallin sovelsin ihan omasta päästä. Reunoilla menee palmikkoa ja keskellä on kuvio joka on tehty ylivedoilla.


Lapasista tuli jotenkin erityisen hyvin omaan käteen istuvat, joten päädyin joulun jälkeen tekemään toiset samanlaiset, mutta violetista langasta. Jos vaan jaksaisi niin pitäsi kirjoittaa jonkinlaiset muistiinpanot miten nämä tehtiin niin voisin käyttää mallia joskus tulevaisuudessakin!
 

22.1.2012

Posti toi

Perjantaina minua odotti mukava yllätys kotiin tullessa! Olin voittanut eriparivillasukka blogin arvonnassa ja paketti saapui juuri sopivasti ennen viikonloppua.


Niinhän siinä sitten kävi etten tajunnut ottaa paketista tai sisällöstä kuvaa kun oli niin innoissani. Kaikki muu mitä paketista löytyi on jo paremmissa suissa, mutta tässä itse paketin helmi<3 En tiedä oliko vihiä väriin käyty täältä katsomassa vai osuiko valinta tuurilla näin nappiin. Kiitos paljon, tästä tulee jotain superihanaa itselle! 

Olettekos muuten huomanneet lukemistossa ongelmia? Jo jokin aika sitten huomasin, ettei kaikkien lukemieni blogien kirjoitukset päivity aina lukemistoon. Ongelma on jatkunut nyt jo jonkin aikaa enkä tiedä mitä sille tekisin. Onko teillä samanlaisia ongelmia vai onko tämä mun bloggeri vaan vähän väsynyt?

Kuten varmaan olettekin huomanneet olen yrittänyt opetella ulkoasun muokkausta:) Kamalan vaikeaa, mutta samalla myös mukavaa testailla erilaisia juttuja. Saa nähdä mihin lopulta päädyn... Tervetuloa uudet lukijat!

21.1.2012

Peppi Pitkätossu


Nämä sukat on aloitettu jo sukkasadon aikaan, mutta olivat niin tylsät tehdä, että valmistuivat vasta viimeviikolla! Sukat on jämälanka projekti ja siltä näyttävätkin:D Tavoite päästä useista lankakerän lopuista eroon epäonnistui näiden kohdalla täydellisesti. Olisi pitänyt valita puolet vähemmän värejä niin ainakin yksi olisi loppunut. Nyt mulla on siis laatikossa edelleen kaikkia näitä lankoja, mutta vähän entistä vähemmän, hyvä minä!


Lankana näissä on 7 veljestä kaupan väreissä ja muutama oma värjäämäkin raita on mukana. Koko on varmaan noin 37 kun hieman tiukkat olivat omaan jalkaan. Kaikki viime vuoden aikana neulotut jämälankasukat lähtivät joulun alla Romaniaan lämmittämään pikkuvarpaita. Nämä ovat vuoden ensimmäiset sukat, jotka menevät mun "keräyskassiin" jännittämäään minne pääsevät vuoden lopussa matkustamaan.


Jos näiden tekeminen oli tylsää niin arvatkaapa mitä päättely sitten oli? En sano muuta kuin että toisia ei ole tulossa:D 

 

11.1.2012

Kun valo ei riitä


Kun kukaan muu ei sitä varmasti olekkaan huomannut niin kerrompa, että valokuvaus on melkeimpä mahdotonta tähän aikaan vuodesta! Tai ainakin jos on päivisin tekemistä kodin ulkopuolella. Tänään kun nukuin muutenkin pommiin, räpsäsin pari kuvaa sukista jotka valmistuivat jokin aika sitten. Nämä ovat siinä mielessä harvinaiset sukat, että ne on ensimmäiset tekemäni sukat miehelle joka ei ole minun isä tai pappa:D Hassua ettei tällaisia ole todella koskaan aiemmin tullut tehtyä, en oikein itsekkään tiedä miksi.


Malli on Hermiones everyday socks ja lankana niin ihana Punta Yarnsin MeriSock. Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin kokeilemaan tätä lankaa, harvoin nimittäin on varaa tällaisiin ihanuuksiin. Lanka oli niin pehmeää ja värit kauniit syvän vihreät ja siniset, ettei sitä voinut muuta kuin rakastaa. Voin kuvitella miltä se normi villa tuntuu tämän jälkee:D Tein sukat 76 silmukalla, mikä toivottavasti on tarpeeksi. 


Mun uusivuosi alkoi teemalla auto penkkaan ja sieltä melkein porojen päälle, että vähän toivomisen varaa olis, mutta hengissä ollaan niin jospa se tästä. Toivottavasti teidä vuosi on alkanut hyvin!