17.6.2012

Pikkujuttuja

Heippa taas pitkästä aikaa! Aika on viime viikkoina pitkälti kulunut kaiken muun kuin neulomisen parissa. KIP-päiväkin meni jotenkin ihan ohi, harmi sinäänsä kun ilma olisi ollut mitä ihanin:)


Tässä olisi tiivistettynä mitä olen ehtinyt tekemään. Eli jälleen on lankojen lopuista yritetty päästä eroon. Nämä pikku sukat menevät kaikki odottamaan jonkin sopivan keräyksen löytymistä. Ajattelin myös osallistua hyvän mielen sukat tempaukseen, jonne valitsin jo aiemmin valmistuneista sukista ne joita ei ole tullut otettua käyttöön laisinkaan. Lisäksi neulon sinne vielä parit uudet sukat isommista kerän lopuista. Ja tässäpä olisi ensimmäiset niistä:


Näiden kanssa vaan kävi niin hassusti, että olin arvioinut langan riittävyyden väärin ja beige loppui juuri ennen kärkikavennuksia, kiva kiva! Nyt tässä on pari päivää käyty sisäistä taistoa siitä ostaakko uusi kerä vai tyytyä vähän erisävyiseen seiska veikkaan. 

Nyt kun pääsin aloittamaan loman niin toivottavasti löytäisin viimein innostuksen tehdä kauan sitten aloitettu puuvillainen neuletakki valmiiksi. Jotenkin en ole viime aikoina jaksanut neuloa mitään vaikeampaa tai suurempaa, vaikka yleensä pidänkin töistä joissa on haastetta. Kiitti ihanista kommeinteista viimeksi esittelemääni huiviin! Äiti tykästyi siihen niin, että olen tekemässä hänelle samalla mallilla sinistä huivia alpakasta. Mutta siitä kuulette varmaan vielä lisää myöhemmin... Ihania kesäpäiviä kaikille!

2 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Purkaa toisestakin kärki ja tee jollain väreihin sopivalla kärki molempiin. Ei tarvii ostaa uutta kerää.

Sanna kirjoitti...

Kivoja raitasukkia!
Aika hyvältä kuulosti tuo Kardemumman vinkki :)
Mukavaa lomaa sulle!