26.6.2012

Ja miten kävikään...?


Eli miten niiden viime postauksessa vilahtaneiden keskeneräisten sukkien tarina sitten päättyikään? Kardemumma ehdotti, että purkaisin valmiinkin sukan kärjen ja tekisin molempiin sukkin kärjet jollain toisella raitoihin sopivalla värillä. Ja näinhän minä päätin tehdä! Jämälangoista löytyikin kiva itsevärjätty vaaleanpunainen nallen loppu, joka oli melkein saman värinen kuin pinkki väri raidoissakin. 


 Mutta miten sitten kävikään? Minussa asuva pieni perfektionisti sortui hetken mielijohteessa ja osti marketista kuitenkin uuden kerän kesken loppunutta beigeä nallea:D Eli onkos ihme jos ei jämälangat ota loppuakseen... Mutta puolustuksekseni voin todeta, että sukista tuli melkoisen kivat ja kerän varalle on suunnitelma olemassa:) 


 Lankana sukissa oli Novitan nalle ja puikot olivat kolmoset. Raitalangan olen itse värjännyt kool aideilla ja beige on ihan Novitan paletista. Näistä tuli melkein niin nätit ja iloiset, että mietin jo hetken raskinko koko parista edes luopua. Lopulta totesin oman sukka tilanteen olevan varsin mainio, joten pitäydyn alkuperäisessä suunnitelmassa ja nämä lähtevät Peppi Pitkätossujen ja Omppujen kanssa Hyvän mielen sukat keräykseen!

2 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

Onpa kyllä hurmaavan karamelliset sukat. Ja beige nalle tasapainottaa karkkivärejä justiinsa sopivasti.

Mollie kirjoitti...

Ihanan raikkaat värit.