19.5.2012

Lupaus kesästä

Vihdoin on kiireet vähän helpottaneet ja olen ehtinyt tekemään muutakin kuin koulujuttuja. Halusin ensimmäisenä puikoille jotain helppoa joten keskeneräinen neuletakki saa nyt odottaa. Tämä malli on yksi niistä, joka on pysynyt ravelryn jonossa vaikka kuinka pitkään ja pääsi nyt viimein testiin. 

 
Malli on monille varmasti tuttu kuura. Tämä oli tosi kiva huivi neuloa ja valmistui yllättävän nopeasti. Lankana käytin villalankaa, jonka värjäsin viime kesänä lupiineilla. Pienellä riskillä aloin huivia neulomaan sillä tämän väristä lankaa olin värjännyt vain yhden kerän. Ohjeessa luvattu 400m lankaa onneksi lopulta riitti huiviin, mutta tiukalle meni! 


Tässä on kaikki mitä jäljelle jäi. Kierrosten pidentyessä pelkäsin koko ajan, että lanka ei riitä. Huomasin, että neuloin koko ajan nopeampaa ihan kuin se olisi säästänyt lankaa tai olisin saanut työn siten valmiiksi ennen kuin lanka loppuu:D Tämä lanka tuli ainakin kokonaisuudessaan hyötykäyttöön.


En oikein pidä langan väristä ja päätin jo työtä aloitteassani että tämän lahjoitan jonnekkin keräykseen. Malli oli kuitenkin sen verran ihana, että ajattelin tehdä tällaisen syksyksi itsellenikin. Ehkäpä käyn katsomassa jos Dropsin supersalesta löytyisi alpacaa jossain nätissä värissä:) 


Nyt aloitin jämälankasukat eli neuletakki saa edelleen odottaa, mutta eiköhän senkin vuoro vielä tule. Ulkona paistaa niin ihanasti aurinko, että taidan lähteä ostamaan aamupalaksi jätskiä:) Kyllä se kesä sieltä tulee, hauskaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

Todella kaunis huivi. Harmi, jollei väri ole mieleisesi, mutta eiköhän joku tämän keräyksestä saava ole sitten onnesta soikeana. :) Itse teen ihan samaa: jos lanka alkaa loppua, tahti kiristyy hurjasti. :D

Maame kirjoitti...

Sinulle olisi haaste osoitteessa http://maame-neule.blogspot.com/2012/05/ensimmainen-haaste.html Hyvää viikonloppua! :)

Mollie kirjoitti...

Todella tiukalle menikin! :) Malli on kyllä todella kaunis.

KahviKaneli kirjoitti...

Kaunis huivi on!

Emma kirjoitti...

Kaunis huivi, aika iso tuli vain yhdestä kerästä :O

Elina kirjoitti...

Miten sä oikeest osaat tehä tommosen!? Mul kestäis varmaan joku vuos et saisin tehtyy tollasen :D

-P- kirjoitti...

kaunis malli huivissa! Langankulutksellisesti maksimaalinen suoritus!