9.3.2012

Socktopus


Mulla on uusi sukkakirja! Siinä on tosi ihania malleja ja kauniita kuvia:Kirja oli minun synttärilahja itselleni:) Mallit näytti kirjassa paljon paremmalle kuin ravelryssä joissa oli eri kuvat. Saa nähdä milloin ehdin testaamaan jotain mallia kun on muita juttuja suunnitteilla, mutta kylläpä tuo tuolla hyllyssä odottelee vaikka ensi syksyyn.

 

Tilasin kirjan adlibriksestä, josta se tuli alle viikossa. Koko komeus kustansi vain 10,10e kun postitus oli ilmainen! Tulevat pari viikkoa hirvittää jo nyt, koulussa on nimittäin luvassa kunnon ruuhkaviikot. Varmaan ei ehdi muuta tekemään kuin lukemaan:/ Onneksi urakan jälkeen on luvassa kauan odotettu loma Barcelonassa eli sen voimalla eteenpäin!

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Luulen, että tämä on ihan pakko tilata itsellekin. Näyttää niin houkuttelevalta! Ja tuo hintakin on hämmästyttävän edullinen :) .

Judiuni kirjoitti...

Voi miten ihanannäköinen kirja. Pitää harkita tuon kirjan tilaamista.

Tanja kirjoitti...

Määkin oon tuota kirjaa ihastellut, mutta en ole vielä repsahtanut tilaamaan. Luulen, että tuo tulee olemaan seuraava kirjahankinta... Tuossa on kyllä ihania malleja!

Sanna kirjoitti...

Kirja näyttää kyllä aikas houkuttelevalta :)

Niinu kirjoitti...

Hitsi mukä houkutus! Olisi vielä pari edellistäkin opusta tuolla hyllyssä...yhtään mallia ole toteuttanut...mutta onhan sitä aikaa tosiaan sitten vaikka syksyn sateilla;)