21.3.2012

FlutterbyTeinpäs vaihteeksi polvisukat! Itse asiassa päätin, etten tekisi vähään aikaan sukkia, kun niitä on tuonne kaappiin kertynyt jo muutamat odottamaankin. Sukat vaan on mun mielestä parhaita matkaneuleita niin aloitin kuitenkin hiihtolomalla taas yhdet.


Nämä ovat kolmannet sukat kirjasta Knitting knee-highs ja mallina tällä kertaa on Flutterby. Tykkään tästäkin mallista tosi paljon, tuo kirja on kyllä ihana:) Tämä malli on yksinkertainen, nätti ja kavennukset tulevat kuvion myötä itsestään. Yksi suuri miinus näiden tekemisessä kuitenkin oli, nimittäin lanka. Päätin pitkän harkinnan ja etsinnän jälkeen tehdä nämä Dropsin Delightista. En tykännyt langasta yhtään, kierre oli niin olematin että yritäppä siinä sitten neuloa silmukoita yhteen... Myös värit vaihtuvat mielestäni jotenkin tökerösti, vaikka muuten kaunis sininen onkin. Langan paksuuden vaihteluihin osasinkin varautua ja se oikeastaan alkoi ärsyttää vasta kun hermot oli muutenkin mennä koko työhön:D  
Nyt opin viimein tekemään silmukoinnin nätisti! Voi kun tietäisitte miten vaikeaa tämä jostain syystä oli mulle tajuta. Kaiken kaikkiaan sukista ei jäänyt paras mahdollinen fiilis, juuri tuon langan vuoksi. Ihan kivat nämä kuitenkin on, päätin antaa näiden suosiolla odottaa kaapissa ensi syksyyn.  


Nämä menee puikoille seuraavaksi! Väri on vähän saman tyyppinen kuin sukissa, mutta muuten luvassa onkin jotain ihan erilaista. Saa nähdä tajuanko tuota valitsemaani ohjetta ollenkaan... Enää olisi yksi tentti edessä ennen Barceloonaa. En malttaisi millään odottaa, viikon päästä sitä ollaan jo espanjassa!

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Nätit ovat kuitenkin sukat. En ollutkaan huomannut, että Delightissa on noin hillittyä yhden värin eri sävyjä sisältävää väriä eikä vain niitä monivärisiä.

Sanna kirjoitti...

Kivan näköiset sukat, kauniin siniset!

Neulisti kirjoitti...

On kyllä upeat kuvioinnit. Tuollaista perhoskuviota en olekaan ennen nähnyt.

Elios kirjoitti...

Ihanat siniset sukat! Jos haluat, voit käydä pokkaamassa blogistani tunnustuksen. :)

Kerttu kirjoitti...

Kauniit sukat! Ja tuo alla oleva pitsihuivikin näyttää upealta. Ihanaa lomaa Barcelonaan, se on ihana kaupunki! :)

santra kirjoitti...

Jakelin tässä tunnustuksia. Käy kurkkaamassa mun blogiin. :)

Hyvännäköiset sukat kutasit. :)

Anne kirjoitti...

Kauniit sukat!