12.2.2012

Ultra Bra


Teimpä aika kauniit sukat vaikka itse sanonkin! Olin jo useamman kerran ihaillut tätä mallia Ravelryssä, mutta aina kuitenkin valinnut toisen. Kun sain tämän langan, malli tuli heti mieleen kun aloin pohtimaan mitä siitä tekisin. 


Lankana näissä on Cascaden Heritage, jonka voitin eriparivillasukka -blogin arvonnasta. Mallina näissä Tribute ja minä päätin omistaa sukat yhdelle suomen historian parhaista bändeistä:) Näitä tehden nimittäin on itketty kun en päässyt keikalle ja jälkeenpäin katseltu netistä videoita siitä.


Malli on mielestäni tosi sievä, tuollainen söpön herkkä pitsiunelma:) Pelkäsin sukkien olevan tosi vaikeat, mutta malli olikin yllättävän yksinkertainen ja sen oppi melko nopeasti ulkoa. Tekisi hirveästi mieli tehdä toiset tällaiset kesäksi valkoisesta puuvillasta. Mut jos nyt ei kuitenkaan ihan heti... Nyt on muuten käsillä niinkin harvinainen tilanne, että mulla on vaan yksi työ kesken! Nyt teen sen vielä valmiiksi ja sit on ihanaa alkaa fiilistelemään kevään uutuuksia. 


Tämä sukkien väri oli muuten ihan mahdoton kuvata. Varmaan miljoonan yrityksen jälkeen luovutin ja kyllähän tuolta pari ihan ok otosta löytyi, jossa kuviokin erottuu. Varsinkaan sukat jalassa ei saanut yhtään minkäänlaisia kuvia. Harmittaa, ettei näiden sukkien upeus pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, mut uskokaa kun sanon et ne on vaan niin ihanat:D 

Ja tervetuloa uudet lukijat, mukavaa kun olette löytäneet tänne!

14 kommenttia:

Judiuni kirjoitti...

Aivan tajuttoman kauniit! Olen ihan kateudesta mykkyrällä. Väri on todella kaunis, mutta ei siis ilmeiseti vastaa todellisuutta? Mikä värinumero se muuten on? 5616 Funchia?

Kardemumma kirjoitti...

Kauniit sukat ja lanka sopii näihin hienosti.

Emma kirjoitti...

Ihanaiset :D

santra kirjoitti...

Voi mitä ihanuutta. Upeat sukat ja värikin ihan nannaa.

Sanna kirjoitti...

Uskomattoman kauniit sukat! Langan värikin on juuri sopiva tuollaisiin tyttömäisiin pitsiunelmiin. Ihanat!

Heidi kirjoitti...

Ihanat! Pitsimalli on kyllä niin kaunis että.

Effi kirjoitti...

Kiitos kaikki ihanista kommenteista! Pientä luksusta arkeen hipsiä kotona tällaiset jalassa:)

Judini: Tältä koulun koneelta katsottuna väri näyttääkin kuvissa yllättävän oikealta. Väri taisi olla 5617 jos oikein muistan. Siis se vähän violetimpi vaaleanpunainen, you know:D

Lankakeiju kirjoitti...

Valtavan kauniit.

hillanen kirjoitti...

Hyvin hienot ja herkät.

Anne kirjoitti...

Hei! Vierailin blogissasi. Todella Todella kauniit sukat! Kävin kurkkaamassa ohjetta Knittyssä ja siinä kuvassa on muuten aivan ihanat kengätkin :) Laitoin itselleni ohjeen muistiin. Luulen että on pakko saada samanlaiset.

Effi kirjoitti...

Kiitos! Ne kengät on muuten kans tosi sievät. Jos ehdin tehdä nämä valkoisesta puuvillasta niin kesällä on pakko testata ballerinojen kanssa!

Tanja kirjoitti...

Onpa kyllä huikean näyttävät ja kauniit sukat. Vau!

ArualMaria kirjoitti...

Todella söpöt ja suloiset sukat!

ViTa kirjoitti...

Todella upeat ja näyttävät sukat! Tuo kuvio on niin herkullinen.