11.1.2012

Kun valo ei riitä


Kun kukaan muu ei sitä varmasti olekkaan huomannut niin kerrompa, että valokuvaus on melkeimpä mahdotonta tähän aikaan vuodesta! Tai ainakin jos on päivisin tekemistä kodin ulkopuolella. Tänään kun nukuin muutenkin pommiin, räpsäsin pari kuvaa sukista jotka valmistuivat jokin aika sitten. Nämä ovat siinä mielessä harvinaiset sukat, että ne on ensimmäiset tekemäni sukat miehelle joka ei ole minun isä tai pappa:D Hassua ettei tällaisia ole todella koskaan aiemmin tullut tehtyä, en oikein itsekkään tiedä miksi.


Malli on Hermiones everyday socks ja lankana niin ihana Punta Yarnsin MeriSock. Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin kokeilemaan tätä lankaa, harvoin nimittäin on varaa tällaisiin ihanuuksiin. Lanka oli niin pehmeää ja värit kauniit syvän vihreät ja siniset, ettei sitä voinut muuta kuin rakastaa. Voin kuvitella miltä se normi villa tuntuu tämän jälkee:D Tein sukat 76 silmukalla, mikä toivottavasti on tarpeeksi. 


Mun uusivuosi alkoi teemalla auto penkkaan ja sieltä melkein porojen päälle, että vähän toivomisen varaa olis, mutta hengissä ollaan niin jospa se tästä. Toivottavasti teidä vuosi on alkanut hyvin!


3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Onpa ihanan väriset sukat! Kaunis tuo mallineulekin, sopivat hyvin yhteen :)

Lankakeiju kirjoitti...

Hienot sukat. Mallineule sopii hyvin värikkäälle langalle.

Emma kirjoitti...

Luksussukat :)