22.10.2011

Pienet satolaiset

Tässäpä olisi puikoilta päässeitä pieniä sukkasatolaisia. Kaikki on tehty lankojen lopuista ja ovat matkustamassa kauas tuntemattomaan. Lankoina noissa on 7 veljestä, nallea ja pienimmissä jotain akryylihirvitystä. 

Tajusin juuri, että satoahan on jäljellä enää reilu viikko! Aika on mennyt tosi nopeasti. Tällä hetkellä kesken on kahdet isommat sukat, toiset lahjaksi ja toiset jämälangoista. Tavoitteena olisi saada vielä nuo parit valmiiksi ennen sadon päättymistä. 
Elikkä tällainen pino pikkusukkia suuntaa piakkoin kohti muita maita. Mukaan mahtuu yhdet ei satosukat ja pikku tossut. En ole vielä yhtään katsonut millaisia keräyksiä on käynnissä, mutta eiköhän sieltä jotain löydy. Saa vinkata jos tiedätte jotain!

Se olisi sitten syysloma. Omatoimisesti pitäisi hommia tehdä, mutta eihän sitä lasketa? Haave mökkeilystä ei toteutunut, mutta sisko tuli tänne viikolopuksi niin on jotain kivaa kuitenkin:) Toivottavasti aikaa jäisi neulomisellekkin tavallista enemmän, sillä mulla on niin paljon kaikkea mielessä (ei sukkia:D). Kiitti viime postauksen ihanista kommenteista ja hyvää lomaa kaikille joilla sellainen on!

19.10.2011

From Norway with love

Olemme jo pari kesää haaveilleet siskoni kanssa reissusta Pohjois-Norjaan. Pienempänä teimme sinne useana kesänä perheen kanssa seikkailumatkoja asuntoautolla. Muistot retkistä ja maisemista on niin mahtavat, että joku päivä on vielä päästävä takaisin! 

Nämä ihanuudet ovat olleet peukkuja ja tupsua vaille valmiit tooosi kauan. Eihän siinä sitten kauaa mennyt kun ne tekasi, mutta se aloittamisen vaikeus! Peukaloiden tekeminen on vaan aina yhtä nihkeää... Mallina oli From Norway with love pienin muutoksin.
Lankana näissä on Novita Woolia. Ruskea ja beige on viime kesän värjäyksiä, molemmat taitavat olla sipulipadasta nousseita. Tykkään väreistä tosi paljon, jotenkin ne sopivat syksyyn täydellisesti.
Muutin mallia niin, että sydämmet tulivat vähän harvemmin. Nyt kun mietin niin en käsitä miksi, mutta kai siinä silloin joku idea oli takana:D Pitkästä aikaa muuten valmistui jotain minkä on tarkoitus jäädä ihan itselleni. Nämä on kyllä niin söpöt että pääsevät käyttöön samantien!
 
Ihania syyspäiviä kaikille ja kiva kun te uudet lukijat löysitte tänne! 

10.10.2011

Omena varkaissa

Malli: Hedera
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 2,5mm 

Voi kun tykkäisin näistä edes vähän! Näiden sukkien synty oli kovin tuskainen. En erityisemmin tykännyt mallista tai langasta enkä oikeastaan langan väristäkään. En tiedä missä hetken mielijohteessa olin ylipäätään ostanut tuon langan, enhän mä ikinä käytä vihreää! Suomalaisella sisulla sukat kuitenkin valmistuivat ja ovat syksyn sadon kolmaspari. 
Tykkään sukissa "aivojumppa" malleista joten nämä oli vähän liiankin helpot mun makuun. Onneksi sukat valmistuivat nopeasti kunhan niitä vain jaksoi tehdä. Vähän suunnittelin, että voisin osallistua näillä ilmastosukkatempaukseen jos sukkia otetaan vielä vastaan. Näiden kaveriksi voisin pakettiin laittaa muutamat viime talvena valmistuneet parit joita ei ole tullut otettua käyttöön lainkaan.
Muutamat pikkusukatkin olen näiden jälkeen tehnyt, mutta niistä lisää myöhemmin kuvien kanssa!