4.11.2011

Solmu

Kuten niin monet muutkin minäkin ihastuin pilvisenä päivänä blogissa vilahtaneisiin helmineulesukkiin. Mallihan on kaikessa yksinkertaisuudeessaan nerokas ja pinnasta tulee ihanan elävä. Ideana on, että jokatoinen kerros neulotaan yksivärisellä oikein ja jokatoinen taas värikkäällä helmineuletta.
 Lankana minulla oli Dropsin Fabelia, puikot olivat 2,5mm ja silmukoita oli 56. Langan valinta ei mennyt ihan nappiin sillä en ostaessani tajunnut että väriikkäässä langassa oli myös valkoisia pätkiä. Ne oli vähän hölmön näköisiä joten eihän siinä muu auttanut kuin napsia ne välistä pois!
 
Tykkään näistä sukita tosi paljon ja veikkaan että tätä mallia tulee käytettyä toistenkin. Nämä ovat alunperin satosukat, mutta myöhästyivät parilla päivällä. Lopulta Sukkasato aika meni tosi nopeasti ja alun vaikeuksien jälkeen sain valmiiksi yhteensä 7 paria. Vielä yksi pari on kesken, mutta sukkakiintiö on nyt niin täynnä että ne jää odottamaan parempia aikoja. Nyt tekeillä on pari huivia ja suunnitteilla lapaset:)

5 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Ah, tää on niin kiva malli, että minnuu innostuttais jo alottaa toinen tällanen sukkapari :D Hienot sukat olet neulonut.

Breezie kirjoitti...

Toosi kiva malli ja ihana lopputulos! :) Täytyy koittaa joskus :)

santra kirjoitti...

Nää on tosi nätit. Täytyypi jossain vaiheessa tehdä vielä tuollaiset, joissa valkoinen väri on pääosassa, kun se näyttää niin namuraiselta! :)

Lankakeiju kirjoitti...

Kivan näköiset sukat. Ja idea mahtava, täytyy kokeilla joskus.

Sanna kirjoitti...

Kauniit sukat! Mukavan harmoninen väriyhdistelmä.