11.11.2011

Joulumieltä

Päätin tänä vuonna osallistua ensimmäisen kerran Joulun Lapsi keräykseen, jonka tavoitteena on kerätä paketteja Romanian köyhien kylien lapsille. Päätimme siskoni kanssa tehdä paketin 2-4 vuotiaalle tytölle. Minä halusin tietenkin neuloa pakettiin tarvittavat pipon, lapaset ja sukat itse. 
Langaksi valitsin alpakan joka on ihanan pehmeää. Malli on ihan perusraitaa ja valmistui nopeasti. Päänvaivaa aiheitti koko, jota en osannut yhtään arvioida. En ole juurikaan pikkuväen kanssa tekemisissä kun kenelläkään läheisellä ei ole vielä lapsia. Toivottavasti nämä eivät ole ainakaan liian pienet!
Sukat valitsin jo aiemmin tekemistäni hyväntekeväisyyteen tarkoitetuista pikkusukista. Paketin sisältö oli tarkkaan määritelty ja sinne tuli näiden lisäksi hygieniatuotteita, paita, lelu ja karkkia. Lopuksi kaikki tavarat pakatiin lahjapaperilla päällystettyyn kenkälaatikkoon
Tietysti juuri Oulun pakettien keräyspiste oli poikkeuksellisesti sulkeutunut jo 4. päivä kun kaikilla muilla paikkakunnilla se on auki 13. päivään asti. Onneksi Helsingissa palautusaika oli vielä viikon muita pitempi ja lahjan voi laittaa sinne postissa. 
Pakettia kootessa pääsi mukavasti aloittamaan joulun tunnelmaan virittäytymisen. Nyt on hyvä mieli ja toivottavasti on myös paketin aikanaan saavalla pikkutytöllä! 

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Tulin vastavierailulle blogiisi.:) Olet tehnyt tosi kivoja töitä.