22.10.2011

Pienet satolaiset

Tässäpä olisi puikoilta päässeitä pieniä sukkasatolaisia. Kaikki on tehty lankojen lopuista ja ovat matkustamassa kauas tuntemattomaan. Lankoina noissa on 7 veljestä, nallea ja pienimmissä jotain akryylihirvitystä. 

Tajusin juuri, että satoahan on jäljellä enää reilu viikko! Aika on mennyt tosi nopeasti. Tällä hetkellä kesken on kahdet isommat sukat, toiset lahjaksi ja toiset jämälangoista. Tavoitteena olisi saada vielä nuo parit valmiiksi ennen sadon päättymistä. 
Elikkä tällainen pino pikkusukkia suuntaa piakkoin kohti muita maita. Mukaan mahtuu yhdet ei satosukat ja pikku tossut. En ole vielä yhtään katsonut millaisia keräyksiä on käynnissä, mutta eiköhän sieltä jotain löydy. Saa vinkata jos tiedätte jotain!

Se olisi sitten syysloma. Omatoimisesti pitäisi hommia tehdä, mutta eihän sitä lasketa? Haave mökkeilystä ei toteutunut, mutta sisko tuli tänne viikolopuksi niin on jotain kivaa kuitenkin:) Toivottavasti aikaa jäisi neulomisellekkin tavallista enemmän, sillä mulla on niin paljon kaikkea mielessä (ei sukkia:D). Kiitti viime postauksen ihanista kommenteista ja hyvää lomaa kaikille joilla sellainen on!

1 kommentti:

Kerttu kirjoitti...

Pirteitä pikkusukkia olet tehnyt! :)