19.10.2011

From Norway with love

Olemme jo pari kesää haaveilleet siskoni kanssa reissusta Pohjois-Norjaan. Pienempänä teimme sinne useana kesänä perheen kanssa seikkailumatkoja asuntoautolla. Muistot retkistä ja maisemista on niin mahtavat, että joku päivä on vielä päästävä takaisin! 

Nämä ihanuudet ovat olleet peukkuja ja tupsua vaille valmiit tooosi kauan. Eihän siinä sitten kauaa mennyt kun ne tekasi, mutta se aloittamisen vaikeus! Peukaloiden tekeminen on vaan aina yhtä nihkeää... Mallina oli From Norway with love pienin muutoksin.
Lankana näissä on Novita Woolia. Ruskea ja beige on viime kesän värjäyksiä, molemmat taitavat olla sipulipadasta nousseita. Tykkään väreistä tosi paljon, jotenkin ne sopivat syksyyn täydellisesti.
Muutin mallia niin, että sydämmet tulivat vähän harvemmin. Nyt kun mietin niin en käsitä miksi, mutta kai siinä silloin joku idea oli takana:D Pitkästä aikaa muuten valmistui jotain minkä on tarkoitus jäädä ihan itselleni. Nämä on kyllä niin söpöt että pääsevät käyttöön samantien!
 
Ihania syyspäiviä kaikille ja kiva kun te uudet lukijat löysitte tänne! 

11 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Voi miten ihanat,mä haluun kans tuollaiset :)

Peikkotyttö kirjoitti...

aivan ihanan syksyiset!!!! <3<3

santra kirjoitti...

Wautsi miten ihanat!!!

Pirita kirjoitti...

Tosi ihanat sydänkuviot!

Tiina kirjoitti...

Iiks, miten söpöt!

Kerttu kirjoitti...

Oi miten ihana setti! :)

Anonyymi kirjoitti...

on muuten viis kertaa kauniimmat kuin alkuperäinen idea. mielestäni on muutosta niin paljon, että voisit jopa nimittää omaksi malliksi

Siidu kirjoitti...

On kyllä todella suloset. Milloinkahan minulla riittäisi kärsivällisyyttä kuvioihin...?

Iida kirjoitti...

Vähänkö törkeän hienot!

Effi kirjoitti...

Kiitti kaikki ihanista kommenteista! Näistä tuli yhdet lempparit samantien ja ovat olleet kovassa käytössä koko syksyn:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei miten söpöt sydänlapaset (ja pipo)!