27.9.2011

Stalking

En tiedä tarkoitaako sukkien nimi stalking jotain muutakin kuin kyttäystä ja seuraamista, mutta omistan nämä sukat omalle stalkaajalleni yliopistolla! Nämä sukat eivät mene satoon sillä valmistuivat jo viime kuussa. Sukat ovat nykyään pikkusiskon omat joten parempia kuvia ei sitten koskaan tullut otettua vaikka niin suunnittelin, mutta eiköhän näistäkin jonkinlaisen käsityksen tekeleestä saa:) Sukkien ohje on Knitting Knee-Highs kirjasta ja lankana tuttua 7 veljestä. 

Kun valitsin mallin luulin, että kuvio sukkien takana on palmikkoa ja valmistauduin pitkään projektiin. Kun sitten tarkemmin tutustuin ohjeeseen tajusin, että kyseessähän on pelkillä lisäyksillä ja ylivetokavennuksilla tehty kuvio. Sukat olivatkin sitten tosi nopeat neuloa ja valmistuivat alle viikossa.
Voi olla, että syksyn mittaan teen tällaiset itsellenikin niin paljon mallista pidin. 7 veljeksessäkin oli muutama ihana kausiväri jota olisi kiva kokeilla! Joku on ehkä miettinyt mitä teen edelleen Oulussa kun kesällä hehkutin uutta opiskelupaikkaa Raumalla. Päätin pitkän harkinnan jälkeen jäädä vielä vuodeksi tänne ja tehdä tutkinnon loppuun ettei viime vuosien työ menisi ihan hukkaan. Vähän on ollut motivaatio pulaa ja laiskuutta ilmassa, mutta jospa se tästä taas lähtisi. Ensi syskynä sitten kohti Raumaa!

2 kommenttia:

Lankakeiju kirjoitti...

Upeat sukat!

Heli kirjoitti...

Ihanaiset :) Tuli heti tarve tehdä polvisukat.....