25.8.2011

Purkamisen sietämätön nopeus

Ensin kulutat sen tekemiseen kymmeniä tunteja ja sitten purat sen yhdessä.     
 En tiedä missä mielenhäiriössä reilu vuosi sitten valitsin neuleen väriksi tämän pinkin:D Tai miten ihmeessä päädyin juuri tähän malliin. Olin jo pitkään epäillyt ettei projektissa ole mitään järkeä, mutta siitä huolimatta jatkanut silloin tällöin sen neulomista. Nyt kun tekemättä oli enää vähän toisesta hihasta päätin pistää koko neuleen jäihin. Eihän siinä mennyt kuin reilu tunti ja neule oli muuttunut sieviksi palloiksi. Nyt minulla olisi 350g lankaa enkä yhtään tiedä mitä siitä tekisin...

Kaiken lisäksi minulla on vielä kolme itse värjättyä kerää samaista lankaa. Alunperin värjäsin nämä punakaalilla ja tulos oli tosi harmaan lila. Jotenkin väri ei vaan toiminut ja käytin näitä nyt kool aid padassa jonne sekotin violetin värin. Tarkoituksena oli saada kirkastettua väriä, mikä onnistuikin kivasti(vaikka siltä ei kuvan perusteella kovin näytäkkään).
Näistä voisin tehdä jonkun huivin, mutta en oikein tiedä mihin nämä riittäisi. Ainakin kaikkiin dropsin omien sivujen huivimalleihin lankaa tarvisi aina olla neljä kerää, kuinkas muutenkaan:D Hulluimmalta ajatukselta juuri nyt tuntuu ostaa tätä lankaa enää yhtään lisää mutta tämä dream stripes huivi olisi kyllä ihana!

Ei kommentteja: