11.6.2011

Persikkaiset

Pientä kesä väsymystä on havaittavissa neulomisrintamalla, mutta jotain sain kip-päivän innoittamana valmiiksi. Lumoavassa langassa oli ollut jonkinlaista yhteistä juttua, mutta en lopulta jaksanut lähteä lähirantaa kauemmaksi. Nämä sukat ovat olleet puikolla varmaan ennätyspitkään. Tykästyin kovasti aiemmin neulomaani belle vitini malliin ja valitsin tälle langalle saman suunnittelijan toisen mallin nimeltä cachoeira.
Samanlaista ihastumista ei tämän mallin kohdalla valitettavasti tapahtunut ja rehellisesti sanottuna kutominen tökki välillä melkoisesti. Se mikä tässäkin mallissa toimi oli osien yhteen sovittaminen. Sekä alun joustinneule että kantapää oli suunniteltu niin että kuvio jatkui luontevasti ja sukasta tuli yhtenäinen kokonaisuus.

Lanka oli aiemmin talvella neuleunelmia lankakaupasta tilaamaani käsinvärjättyä bambulankaa. Olen ihan rakastunut tähän väriin! Näissä kahdessa viimeisessä kuvassa väri on melkolailla kohdallaan. Ihan kivat sukista tuli, mutta työmäärään nähden en ole varma olivatko kuitenkaan vaivan arvoiset.
Ja jos joku miettii niin kyllä. Tunsin itseni täysin idiootiksi kuvatessani villasukkia 30 asteen helteellä:D

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Villasukat helteellä <3 Tosi kauniit.

ellie kirjoitti...

Ihanat sukat. :)

Lankakeiju kirjoitti...

Kauniit sukat!

Puikkojen kilinää kirjoitti...

Kauniin hentoiset sukat!

hillanen kirjoitti...

Kovin kauniit sukkaset :)

Effi kirjoitti...

Kiitos kaikki!

Kerttu kirjoitti...

Tosi kauniit sukat!