14.5.2011

Tree hugger


"The flower said I wish I was a tree,
The tree said I wish I could be a different kind of tree,
The cat wished that it was a bee,
The turtle wished that it could fly really high into the sky over rooftops and then dive deep into the sea,
And in the seas there is a fish,
A fish that has a secret wish,
A wish to be a big cactus with a pink flower on it,
And the flower would be it's offering of love to the desert,
And the desert so dry and lonely that the critters all appreciate the effort..."
-Antsy Pants: Tree hugger-

Kamala kun siitä on pitkä aika kun olen viimeksi tänne kirjoittanut! Kaikenlaista on tauosta huolimatta tullut puuhailtua ja tässä postauksessa esittelen yhden valmistuneista projekteista. Tuntuu, että viime kuussa jumituin tekemään kaikkea tosi tylsiä perusjuttuja. Olen siis tietoisestikkin säästänyt teitä tylsiltä "yksiväriset peruslapaset" postauksilta:)

Mutta sitten asiaan. Kuten kuvasta arvasittekin minäkin päädyin neulomaan Dropsin kevät mallistosta neuletakin. Käytin lankana Dropsin Parisia eli samaa puuvillalankaa kuin ohjeessakin. Suunnittelin väriksi vaalean keltaista tai mallissa käytettyä ihanaa roosaa, lopulta olin kuitenkin niin tylsä ja käytännöllisen että tilasin ruskeaa lankaa. Onneksi ei ole tarvinut katua valintaa ja olen pitänyt neuletta melkein joka päivä! Totesin, että neule korvaa kätevästi takin sopivan lämpöisinä päivinä.
Tykkäsin tästä mallista tosi paljon. Neule valmistui yllättävän nopeasti ja sitä oli kiva tehdä. Ohjeessa hihat olivat mielestäni tosi lyhyet. Koska omat kädet ovat pitkät ja laihat lisäsin hihoihin pituutta melkein 5cm ja jätin viimeiset lisäykset tekemättä. Ja siltikin hihoista tuli vähän liian lyhyet! Napit on ihan tavalliset puiset ja rusket, löysin ne Nappi Kikasta. Tarkka silmäisimmät saatoivat ekasta kuvasta huomatakkin, että niiden kiinni laitaamisesta pitää näköjään vielä vähän reenata:D
Nyt puikoilla on mm. huivi ja sukat. Myös värjäys kokeiluja on tullut tehtyä, niistä ehkä myöhemmin lisää. ´Toivottavasti tänä kesänä pääsisin kokeilemaan sitä kasvivärjäystä mistä olen pitkään haaveillut. Hävettää myöntää, mutta nyt on pakko lähteä katsomaan euroviisuja. Kuulemisiin! 

4 kommenttia:

Roina kirjoitti...

Tosi nätti neule!! Sopii sinulle tosi hyvin! :)

ellie kirjoitti...

Kaunis takki ja nätti väri. :)

Lankakeiju kirjoitti...

Ihana takki.

Effi kirjoitti...

Kiitos Roina, Ellie ja Lankakeiju!

Kummallista, koulun koneella koko blogi näyttää ihan erilaiselta kuin kotona! Kalpeanaama <3 samalavalo