22.3.2011

Paluu arkeen

Tapahtui hieman nihkeästi. Ehdin olla suomessa kaksi päivää ja saada heti jonkun influenssan. Viime viikko menikin sitten sairastellessa, mutta onneksi olo on vihdoin parempi! Matka meni kaikin puolin mukavasti, eikä takaisin olisi millään halunnut lähteä. Tykkäsin varsinkin Krabista ja sen ympäristöstä. Teimme retkiä lähisaarille joista löytyi mitä ihanimpia rauhallisia pikku rantoja. Phuket oli liian turistirysä minun makuun. Hei, ei kai kukaan halua lomalla lukea ravintolan menuakin suomeksi?? 

Jo loman alku metreillä totesin ettei optimaalinen rusketusasento ja neulominen mene yhtään yhteen, joten tyydyin musan kuunteluun ja lukemiseen. Nämä sukat syntyivät suurelta osin lentokoneessa ja tuli niitä myös muutamana iltana muita odotellessa vähän tehtyä. 
Olen käyttänyt tätä mallia lahjasukissa kerran aiemminkin. Päädyin käyttämään mallia uudestaan, koska se oli mielestäni sopivan yksinkertainen näin värikkäälle langalle. Tykkään langasta tosi paljon, väri on ihanan raikas ja keväinen. Koska lanka on itsessään niin söpö, se ei vaadi mitään erikoista kuviota, jotta sukista tulisi ihanat. Halusin kuitenkin jonkin pienen jutun, että neulominen olisi hauskempaa. Lanka on käsinvärjättyä sukkalankaa jonka tilasin neuleunelmia lankakaupasta tammikuussa.     
Nyt puikoilla on ihan peruslapaset ja pipo ohuemmasta langasta aurinkoisia kevätpäiviä varten. Loppuun vielä loma tiivistettynä: temppeleitä, valkoista hiekkaa, kirkasta vettä ja ihania auringonlaskuja!
3 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Sievät sukkaset :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi, onko nuo perhoset jossain seinässä? Näyttää tosi kivalta (sukista ja matkakuvista puhumattakaan!)!

Effi kirjoitti...

Jeps seinässähän ne, yksi mun onnistuneista kirppislöydöistä!