23.2.2011

Perhosia ja lomafiilistelyä


Perjantaina tämä tyttö lähtee kohti lämpöä! Suuntana siis Thaimaa. Ensimmäinen viikko lomaillaan Krabilla ja toinen sitten Phuketissa. Laukku on jo pakattu ja huomenna olisi luvassa viimeiset pyykin pesut ja muu viimehetken panikointi. Hauskasti sattui kun lähtöpäivä on samalla mun syntymäpäivä eli mahtava lahja tänä vuonna:)

Näiden lapasten ohje löytyy Eeva Haaviston kirjasta Sata kansanomaista kuviokudinmallia. Perhoset on malli numero 95 (Kotka). Lankana on Novitan keltaista woolia ja valkoista nallea ja puikot olivat kokoa 2,5mm. Olin suunnitellut ompelevani näihin fleecevuoren, mutta tuli sen verran pienet ettei sittenkään onnistu. Taidan säästää nämä vähän keväämmälle, olin vaan niin innoissaan mallista että oli pakko päästä koittamaan:)


Nuo värit on aivan ihanat! Tykkän näistä niin paljon. Matkalle mukaan on lähdössä yhdet keskeneräiset sukat ja lanka toisiin. En tiedä tuleeko niitä tehtyä, eikä mitään paineita niiden suhteen lomalla oteta. En osaa nukkua lentokoneessa niin siellä sitä aikaa on kutoa vaikka kuinka. Valitsin ihanat langat ja helpot mallit, joita on kiva ja helppo tehdä. Nyt kohti keskustaa ja viimeistä bileiltaa täällä muutamaan viikkoon. Hauskaa hiihtolomaa kaikille, kuulemisiin seuraavan kerran maaliskuussa! 

3 kommenttia:

Melinda kirjoitti...

Aivan upeat lapaset, itselläni ei varmaankaan hermot kestäisi noin ohutta lankaa, vielä kun lapasia on tehtävä kaksi! Hyvää matkaa! :)

ellie kirjoitti...

Upeat lapaset! :) Ja muutenkin ihana blogi sinulla. :)

Niina kirjoitti...

Kauniit nämä perhoslapaset. Tuota mallia olen aiemminkin ihaillut ja päässee joskus puikoille.

Muutkin neuleesi ovat kauniita, siistiä ja taidokasta jälkeä. Kauniisti kuvattuja.