3.2.2011

Haaste

Viritin tänään tekniikantaitoni äärimmilleen ja lopputuloksena on jotain järisyttävän hienoa! Jeps, nyt teillä nimittäin on mahdollisuus saada äänenne kuuluville eli kommentointi mahdollisuus on laskeutunut keskuuteemme:)

Itse olen melkoisen laiska jakelemaan kommentteja, mutta innolla odotan millaista ääntä teistä irtoaa. Minun tiedossa on tällä hetkellä kahdeksan blogintilaajaa (hei vaan kaikki), mutta tilastojen perusteella uskallan epäillä, että teitä on enemmänkin. Nyt siis haastan jokaisen joka lukee tämän viestin jättämään jonkinlaisen jäljen itsestään kommentin muodossa! (Olisi kiva kuulla esimerkiksi vaikka keitä olette, miten löysitte tänne, mistä tykkäättä blogissa....) Tai pelkkä tervehdyskin riittää jos satut yhtä monisanainen kommentaattori kuin minä:D

Seuraava haaste itselleni voisi olla tuon otsikon muokkaaminen. Minäkin haluan ihanan ja omanlaisen otsikon kun muillakin on! Todellisuuden nimissä on myönnettävä etten edes tiedä mistä aloittaa... Mutta nyt on siis teidän vuoro, olkaapa hyvä!