2.2.2011

Ei niin kivaa

Minäkinmpä nyt jaan teidän kanssa asiat jotka ärsyttää neulomisessa eniten. En tiedä kenen idea tämä alun perin oli, mutta kiva vaihteeksi lukea marinaa! Nämä ei ole nyt missään järjestyksessä, mutta tällaiset jutut meinaa välillä ketuttaa:

1. Toisen parin tekeminen
Varsinkin kun tekee jotain sellaista mitä ei oikeasti tarvitse. Arvatkaapa miksi täällä on ollut taas niin hiljaista? Mulla on valmiina yksi lapanen, kaksi erilaista sukkaa, puseron takaosa....Kun tekee jotain kokeilu mielessä niin siitä yhdestäkin sukasta näkee miten kuvio ja malli toimii. Puuttuvan parin sijaan uuden työn aloittaminen on usein mielenkiintoisempi vaihtoehto, kuten viime aikoina on käynyt....

2. Se päättely
Tämä on varmaan ollut kaikkien listalla joten tuskin tarvii sen kummemmin selittää, you know!

 3. Langat solmussa
Tiedättekö tilanteen kun yrität tehdä kirjoneuletta monella eri värillä yhtäaikaa ja langat on kokoajan sotkussa keskenään? Mun hermot menee tosi helposti lankoja selvitellessä, hyvää neulomisaikaa menee ihan hukkaan! Myös vyyhtien selvittely menee tähän kategoriaan.

4. Väärin arvioitu langan tarve
Ihan sama onko sitä liikaa vai liian vähän niin jonkin asteinen v***tus on varmaa:D Mistä hommata lisää sen väristä lankaa jota ei enää tehdä? Tai mitä tehdä niille langan jämille joista ei enää saa mitään järkevää aikaiseksi? 

5. Kun aika ei riitä
Niin monesti tekisi mieli heivata koulujutut ja vaan istua pitkään puikot kädessä. En osaa neuloa luennoilla ja kotonakin tulee neulottua pikku pätkiä kerrallaan. Varsinkin kun on tosi innostunut jostain työstä harmittaa ettei sitten ehdi tekemään sitä.

Kylläpä teki hyvää valittaa tänne ihan kunnolla:) Ensi kerralla toivottavasti jotain superkivaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi oi oi, kommentointimahdollisuus! Olisinkin halunnut noita edellisen postauksen sukkia kehua :))