19.2.2011

Belle

Ne vanhojen tanssit on vaan joka vuosi yhtä ihanat! Tällä kertaa vielä erityisen ihanat kun vuorossa oli pikkusiskon prinsessapäivä. Tanssin lisäksi vähintään yhtä mukavaa on ihastella pukuja, meikkejä ja kampauksia, jotka tuntuvat olevan vuosi vuodelta hienompia. 
Eilen illalla valmistui nämä bellesukat, joista olen tosi innoissani. Malli on mielestäni niin kaunis! Sukat ovat olleet ravelryssä jonossa jo pitemmän aikaa, mutta jotenkin vaikean näköisenä mallina olen niitä vältellyt. Ja eihän se niin vaikea sitten lopulta ollutkaan ja sukista tuli heti suosikit.  
Malli siis löytyy tutusti ravelrystä nimellä belle vitini. Lankana on lilaa regiaa. Tein sukat pienimmällä  silmukkamäärällä ja koko on juuri sopiva. Erityisesti pidän mallissa siitä miten erilaiset kuviot liittyvät toisiinsa niin sulavasti ja helposti. Miten ihmeessä joku osaa suunnitella tällaisia?
Oman diagnoosin mukaan mua on viime aikoina vaivannut "liian pienen sukan syndrooma". Tai sitten kyseessä on liiallisuuksiin  viety "ne venyy käytössä" ajattelu. Oli miten oli, tuntuu että kaikki viime aikaiset sukat ovat olleet vähän pieniä. Niin oli käydä näidenkin kohdalla kunnes otin ja purin ensimmäisen sukan ja korjasin tilanteen.
Päätin jo viime sunnuntaina, että tämä viikonloppu vietetään rennosti ilman yksiäkään bileitä tai muutakaan sovittua menoa. Täydellisesti ennakoitu, sillä flunssa iski eilen. Tällä hetkellä hengittäminen käy urheilusta ja tuntuu että pitää huuttaa, jotta edes jotain ääntä kuuluu. Nyt teen keittoon ja takaisin lepäilemään. Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja: