7.1.2011

Blankie

Ihanaa kun saan kertoa, että tämä projekti on nyt hoidettu pois päivä järjestyksestä! Ja uskokaa tai älkää sain viltin valmiiksi juuri ennen joulua eli se ehti pakettiin. Tämä meni siis lahjaksi äidille. Näin ison viltin kutominen oli siinä määrin traumaattista, että toista tuskin on vähään aikaan tulossa. Suurin vaikeus oli viltin koko ja paino. Suosittelen siis lämpimästi paloista koottavaa versiota kaikille:)

Malli on muokattu pinkie-blankien ohjeesta. Lankana on luonnonvalkoista 7 veljestä kaksinkertaisena ja puikkojen koko oli 8. Lankaa taisi mennä 14 kerää jos pysyin laskussa mukana eli ei mikään halpa projekti. Viltti on melkein pari metriä pitkä ja leveyttä on noin 120cm. Kuvio on sellainen, että viltti levenee melko paljon sivuille, jos olisin tiennyt sen olisin jättänyt pari kuviokertaa pois leveydestä.  
Olen lopputulokseen supertyytyväinen ja äitikin tuntui tykkäävän lahjasta tosi paljon! Eli vaikeuksista ja turhautumisista huolimatta oli vaivansa arvoinen tekele tuokin:) Kuten tämän niin kaikkien muidenkin joululahjojen kanssa tuli kiire ja kuvat jäi sitten ottamatta. On ollut niin kiva lukea muiden joululahja postauksia, että ihan harmittaa:/ Tällä hetkellä puikolla on isosiskolle tilauksesta peruspipo ja lapaset. Ja sain juuri valmiiksi pikkusiskon pyytämän huppuhuivin, joka on aika mahtava vaikka itse sanonkin:D Kuulostaa tosi tylsältä, mutta pian näette! 

Ei kommentteja: