7.12.2010

Honey Bunny

Tietysti nyt kun pitäisi tehdä noita lahjoja mulla on jäänyt sukkabuumi päälle. Puolustukseksi todettakoon, että nämä on tehty lähes täysin yliopistolla. Mulla oli menossa tosi tylsä kurssi ja en jaksanut keskittyä tunneilla ollenkaan. Otin työn yksi kerta mukaan ja huomasin että se piti minut paljon paremmin tässä ulottuvuudeessa ja luennoilta jäi lopulta jopa jotain mieleen:)
Pupu kuvan idea on yhdestä mallista ravelrystä. En millään löytänyt sitä sieltä nyt kun koitin etsiä. Lankana on ihan perus 7 veikkaa ja puikot 3,5mm. Ihan kivat noista tuli, hieman voisi mallia vielä muokata ja lisätä jotain pientä kivaa.

Jokaiselle kuvien laatua kauhistelleelle ilouutisia, nimittäin uusi canon ixus on matkalla tännepäin! Isä lupasi kameran joululahjaksi ja koska on itse lähdössä etelään niin saan sen postissa ehkä jo tällä viikolla. Ihanaa, sillä tällä mikä on äidiltä lainassa en vaan saa hyviä kuvia. Nuo alla olevat kuvat on otettu keskellä kirkkainta päivää ja silti ne on noin pimeitä:/ Nyt työn alla on ylläri kahdet sukat ja vielä kolmansiin on jo langat valmiina. Kaikki sukat menee joululahjoiksi sukulaisille. Seuraavassa postauksessa saattekin nähdä mitä syntyi kun tuunasin kirppikseltä löytyneen paidan!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja nämäkin on niin ihanat sukat! Tykkään blogistasi, olen sitä lueskellut jonkin aikaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kahden pienen pojan mummuna huomasin heti kauniit pupu-sukat. Kokeiluun meni, kiitos.