20.10.2010

Ikuisuusprojekti

Taisin jo aiemmin mainitakkin että olen aloittanut uuden jätti projektin. Tuosta olisi tarkoitus tulla viltti. Leveys tulee olemaan noin 120cm ja pituus jotain 180cm. Haaveena olisi saada tämä ennen joulua valmiiksi sillä suunnittelin antavani sen lahjaksi äidille. Mutta kuten nimikin kertoo, hyvin mahdollista että äiti saa sen vasta vuoden päästä jouluna:)

Lankana on kaksinkertaista 7 veljestä ja puikot on 8mm. Toivoin, että isoilla puikolla työ edistyisi melko nopeaa, mutta ei. Jotenkin kutominen niillä tuntuu tosi kömpelöltä ja raskaalta. Työ on kuvanotto hetkestä edistynyt hieman ja alan todella ymmärtää palasista koottavan peiton idean. Ihanan ja lämmintä istua ja kutoa kun on kamala kasa villaa sylissä. Niin ja tätä on turha edes haaveilla ottavansa mukaan minnekkään:D
Malli löytyy (yllättäen) ravelrystä nimellä pinkie blankie. Muutamia muutoksia olen tehnyt ja silmukoiden määrää lisännyt. Uskon että tästä tulee ihana kunhan vaan joskus valmistuu. Tarkoituksena oli että kutoisin joka ilta puolikkaan kolmion, mutta se nyt ei tietenkään toiminut alkuunkaan:D Ei muuta kuin tsemppiä minulle tämän urakan kanssa!

Ei kommentteja: