1.8.2010

Korvikset järjesty mars!

Tänään päätin toteuttaa projektin joka on odotellut jo jonkin aikaa. Tarkoituksena on nimittäin järjestää korvakorut jotenkin järkevästi. Olen jo joku aika sitten ostanut tarkoitusta varten Ikeasta muistitaulun. Kaulakorut ovat koristaneet huonettani taulun muodossa jo vuosia. Osa käsirenkaista taas on roikkunut esillä korupuussa joulusta lähtien. Rakastan koruja ja ne ovat niin kauniita että sopivat mielestäni hyvin sisustukseen. Kun korut ovat näkyvillä tulee niitä myös käytettyä enemmän ja asuun sopiva on helppo valita kun kaikki on hyvin nähtävillä:)


  

Päätin maalata taulun reunat keltaisksi koska tarkoituksena on säilyttää korvakoruja kylppärissä jonka matto on sattumoisin keltainen. Reunojen viereen kannattaa suojaksi laittaa teipit jos ei ole varma omasta maalauskädestä...


Maali kuivui hetkessä ja koruja pääsi laittamaan tauluun pian. Päätin kiinnittää tauluun kaksi nauhaa riippuville korviksille ja väri on tietysti vaaleanpunainen kuten suihkuverhot! Nappi- korvikset puolestaan painon vain tauluun kiinni (kannattaa tehdä valmiita reikiä neulalla ettei vaan riko korviksia). Nyt vaan pitää keksiä jokin kiva rasia tai pussukka taustoille.

     

Kivasti jäi vielä tilaa uusille koruille eli voin huoletta lähteä ostoksille!

Ei kommentteja: