2.8.2010

Syksyn uutta

Lauantaina kävin keskustassa nuuhkimassa syksyn uusia tuulia ja penkomassa viimeisiä alekoreja. Kuudella eurolla löysin Vilan ihanan nuden värisen mekon. Se on kivan väljä pitää sellaisenaan ja lisäksi kaapista löytyy paksu espritin nahka vyö jolla mekon voi kiristää vyötärölle.


Muut ostokset olivatkin syksyn uutuuksia, mutta ei niidenkään hinta paljoa kirpaissut. Hyvin istuvat farkut olivat ehdottomasti päivän paras ostos. Ne löytyivät hempalta hintaan 9,95e! Malli on kapea ja lahkeetkin sopivan pitkät eli kaikki pitkään ja hoikkaan vartaloon kasvaneet huomio:) Toppi nyt on ihan perus ja sekin hempalta. Huivi oli niin mahtavan värinen että se oli vain yksinkertaisesti pakko ostaa. Löysin sen Gina Tricosta ja hinta taisi olla jotain yhdeksän euroa. 

 

Tästä aurinkopuuterista olen aiemmin vain haaveillut, mutta nyt se on minun! Sen on tuliainen isältä joka lomaili juuri Santorinilla. Kyseessä on siis Guerlainin terracotta puuteri vaaleammassa värissä. Puuterissa on ihanat sävyt eikä liikaa kimalletta kuten monissa vastaavissa, me like! Niin ja kuvan taustana toimii uusi "hippilaukkuni" joka on myös kotoisin kreikasta. Että tällaista kaikkia uutta syksyn alkuun!

Ei kommentteja: