1.8.2010

EI näin!

Yleensä blogeissa esitellään hienoja ja hyvin onnistuneita töitä. Itsekkin olen pitäytynyt tässä muotissa ja maininnut epäonnistumiset korkeintaan sivulauseissa, mutta tästä lähtien olen täysin rehellinen. Todellisuudessahan kaikki ei kuitenkaan aina mene kuten suunnitelmissa. Uudessa EI näin! kohdassa pääsette näkemään syystä tai toisesta pieleen menneitä yrityksiä. Kohta toimikoon kaikkien yleisenä huvina sekä vertaistukea tarjoavana osiona samaan tilanteeseen joutuneille!

Aloitetaampa tällä uusimmalla möhläyksellä. Löysin ihanan mallin, ostin kivat langat ja aloin samantien hommiin. En käsitä miten hälytyskellot soivat vasta kun sukka oli kantapääätä vaille valmis.  Hieman asiaa ihmettelin, mutta päätin tehdä kantapäänkin valmiiksi ja toivoin että ehkä se vielä siitä.    


No, eihän se siitä enää miksikään muutu. Saanko esitellä uusi sukkani noin kokoa 30! Tätä ei käytössä venyminenkään taida pelastaa:D En tiedä mitä tällekkin nyt tekisin kun pariakaan en jaksa alkaa kutomaan. Ohje löytyy Dropsin sivuilta ja lankana on nallea. Kuvio on kyllä kiva vai mitä?

Ps. Nyt jos joku miettiin niin pieleenhän meni se että olin lukenut kuvion kaaviota väärään suuntaa joten kantapään merkkikohta tuli ihan liian myöhään.

Ei kommentteja: