21.7.2010

Vihdoin loma

Nyt se kauan odotettu loma vihdoin alkoi! Kolmas päivä vasta menossa, mutta olen ehtinyt jo matkata ulkomaille (ja tulla takaisin eli kävimme Haaparannassa Ikeassa). Lankoja olen hamstrannut kaupasta kun uusia ohjeita ja lankoja pursuaa joka paikasta. Piti oikein tehdä lista mitä kaikkea aikoo tehdä ja siitä tuli pitkä! Vain yksi juttu listalla on itselleni ja sekin on jo kesäkuussa aloittamani neule joka ei jostain syystä etene ollenkaan. 


Pari viikkoa sitten pyörähdin rokkailemassa Turussa. Junamatkalla syntyi vanhoista langoista totoro lapaset. Tämä malli on pyörinyt mielessä pitkään ja se on ollut raveryssä jonossa ties kuinka kauan. Värit ovat vähän tylsät, itselleni en ikinä olisi valinnut noita. Annan nämä lahjaksi pikkusiskolle jonka synttärit ovat ensi kuussa.

Lankana on 7 veljestä ja puikot taisi olla neloset. Malli oli kiva ja sopivan helppo eli kutoessa pystyi keskittymään muuhunkin. Ohje löytyy siis raverystä kun laittaa hakusanaksi totoro.

Seuraavaksi puikolle siirtyy kirjoneulesukat ja tarkoituksena olisi myös saada alulle tilkkujen tekeminen peittoon. Saapa nähdä miten käy, kuulemisiin!

Ei kommentteja: