27.7.2010

Tuliaisia

Äippä on ollut viime viikon lomailemassa Helsingissä ja Tallinnassa ja eilen illalla haimme mamben asemalta kotiin. Eihän se äiti meitä edes lomalla unohda ja saimme siskon kanssa paljon tuliaisia! Sisko sai ennen kaikkea ihanaa päälle pantavaa, mutta minulle oli löytynyt muutakin kivaa. Sain kaksi kerää puhdasta villalankaa ja molemmat vielä tosi upeissa väreissä:)
Lilan kirjava lanka on tiukka kierteistä ja sitä on reilut 200g joten siitä voisin toteuttaa haaveeni pitkistä sukista. Sini-beige lanka taas on hyvin kevyttä ja huokosta, tekisi mieli testata miten lanka huopuisi. Pitää laittaa ideat hautumaan ja palata niihin myöhemmin. Lankojen lisäksi sain vielä ihania muffinssivuokia ja koristelumuotteja.


Äiti oli selvästi ollut tarkkana sillä ostin jokin aika sitten muffinssikirjan. En ole tainnut vielä hehkuttaakkaan löytöä tänne. Kirja on siis pullollaan erilaisia muffinssireseptejä. Olen päättänyt että leivon koko kirjan hiljalleen läpi eli nämä vuoat tulee tarpeeseen:) Eilen yöllä pallokuvioisiin tulikin jo tehtyä mustikkamuffiinsseja. Näiden lisäksi sain vielä paidan ja legginssit. Niitä en ehtinyt edes kuvata kun reippaana tyttönä vedin uudet vaatteet heti aamulla päälle. Mutta ihania tuliaisia kerrassaan sain, me like!

Ei kommentteja: