10.5.2010

Valmista tuli


Aloitin tämän työn jo jokin aika sitten. Halusin tehdä kevääksi uuden kevyemmän huivin. Rakastan kolmiohuiveja joten mallin etsimisessä ei mennyt kauaa. Kuvio oli tosi helppo ja sen oppi nopeasti ulkoa.

Malli löytyi  ullakolta. Lankana oli bambua, jota työhön kului 150g. Puikot olivat kokoa 6. Kahden kerän jälkeen työ näytti puikoilla jotenkin tosi isolta ja ehdin jo päätellä sen. Sitten kuitekin päätin hakea vielä yhden kerän lisää ja jatkaa työtä sen verran.
Sainpas jotain muutakin keskeneräistä valmiiksi kun kauan odottanut hamarusetti pääsi ketjun jatkoksi. Siihen menikin huimat viisi minuuttia:)

      

Rusetista ja huivista molemmista tuli tosi kivat, kyllä nyt kelpaa kevään tulla.
Eilen äitienpäivä kahvilla mummolassa sain kuulla, että serkkuni pian syntyvä vauva on tyttö. Seuraavaksi voisin tehdä pikkuiselle jotain söpöä. Tosi hassua kun tällä hetkellä ei ole yhtään työtä kesken. Yleensä laatikko pursuilee kaikenlaisia puolivalmiita räpellyksiä. Niin ja löysimpä taas uuden kohteen hyvän mielen töilleni! Tämä keräys kestää vuoden loppuun ja tarkoituksena on sukittaa pieniä lapsia Petroskoissa. Ainakin muutamat sukat ihan varmasti kudon tuonne!

Ei kommentteja: