12.5.2010

I love nelly

Olen niin pitkään käynyt ihailemassa vaatteita nellyssä. Nyt vihdoin uskaltauduin tekemään tilauksen. Koska palautus on ilmaista tilasin neljä mekkoa, kengät, bikinit ja kahdet korvikset kokeiltavaksi. Kokoja olin ottanut vähän mitä sattuu, mutta oli muutama oikein sopivakin mahtunut joukkoon:) Loppujen lopuksi päädyin pitämään nämä kaksi mekkoa. Nyt kun mietin niin ne olivat ehkä kaikkein tylsimmät mitä tilasin. Mulla on menossa rusettivaihe kuten voi helposti arvata. 

 

Tämän mekon tilasin ihan arki käyttöön. Hinta oli kyllä vähän yläkantissa, mutta rakastuin tähän niin palavasti etten pysty siitä enää luopumaan. Kangas on tosi pehmeä ja mekko on ihana tuntoinen päällä!

   

Tämän mekon pitsi yläosa on niin ihana ja helmillä koristeltu rusetti takana kruunaa kokonaisuuden. En malta odottaa, että saan vetää tämän päälleni! Tilaisuus voi koittaa jo lauantaina kun kaveri viettää synttäreitään. Teema olisi kyllä pukeutua joksikin julkkikseksi, mutta en oikein keksi mitään jonka saisi toteutettua pienellä vaivalla ja rahalla. Harvoilla julkkiksilla on niin omaperäinen tyyli, että se olisi helposti tunnistettavissa (etenkin jos haluaisi pitää vaatteet yllä). No, onneksi tässä on vielä aikaa pohtia asiaa...

Ei kommentteja: