9.5.2010

Äidille, mummolle ja mummolle

Voi Oulu! Tänään oli niin ihanan keväinen päivä. Nyt yölläkin tarkeni polkea kotiin ja ensimmäinen kärpänen päin naamaa on varma kevään merkki:) Niin ja voi suomi, joka hävisi Tanskalle jääkiekossa... Mutta nyt kun kellokin on yli puolen yön voin hyvillä mielin tehdä virallisen äitinpäivä postauksen.

Omalle Äidille päädyin kutomaan Alpakan langasta käsineet. Ajattelin, että luonnonvalkoinen lanka olisi kiva, mutta mielestäni hanskat näyttää vaan valmiiksi likaisilta:/ Malli on hieman muokattu Drops desingin sivuilta löytyvistä käsineistä. Jos joku päättää kokeilla mallia kannattaa sormien silmukka määriä tasata. Mielestäni pikkusormesta meinasi tulla tiukka ja etusormesta taas löysä.


Tarkoitus oli tehdä molemmille mummoille lahjaksi sukat, mutta tiukka aikataulu vei voiton. Ja kamalinta on, että valmiina on vain yksi sukkapari eli toinen mummoista jää ilman:( Tämä tuskin sukitta jäänelle mummolle koskaan paljastuisi, mutta tasapuolisuuden nimissä haluan ne hänelle tehdä. Näiden sukkien kuvio on sama mikä aiemmin keväällä valmistuneissa violeteissa.


Kortitkin on tekstiä vaille valmiina. Löysin tiimarista ihanan paketin jossa oli kortteihin tarkoitettuja kuvia ja kiinnitys tarroja. Söpöt kortit siis syntyi helposti, suosittelen! Äitille kakuksi kehittelin juustokakun mansikoista ja valkosuklaasta. Resepti syntyi tehdessä joten lopputulos hieman huolestuttaa, mutta ei kai noilla aineksilla pahaa kakkua saa tehtyäkään? Jos sain luotua jotain ihanaa niin kuvia ja ohjetta on luvassa myöhemmin... Mutta näillä lahjoilla Äitiä ja mummoja muistamaan. Hyvää äitienpäivää kaikille!

Ei kommentteja: