30.5.2010

51 päivää lomaan

Perjantaina loppui vihdoin kurssit tälle keväälle ja takana on "kevyt" kaksi viikkoa metsässä rämpimistä. Ihan mukavaa oli, mutta myös raskasta. Illat olen vielä ollut äitin apuna muutohommissa. Neulomaan olen jonkun verran ehtinyt ja kaksi kesken eräistä työtä on nyt odottamassa. 
Ensimmäisenä aloitin mokkasiinit joiden ohjeen löysin kirjastosta lainatusta kirjasta. Toinen tossu on kantaa vaille valmis ja tulos on jotain jättimäistä. Tuntuu että kaikki ohjeet ovat aina liian isoja vaikka tekisi annetuilla langoilla ja puikoilla. Kirjaa lueskellessa myös mietin miksei joskus voisi käyttää jotain räväkämpiäkin värejä. Ainakin tämä kirja on täynnä harmaata, valkoista, mustaa...jne.  Itse valitsin harmaan ja sinisen sijaan väriksi valkoisen ja vaaleanpunaisen joita oli jäänyt muista töistä nurkkiin pyörimään.
       
Ajattelin, että voisin ommella tossujen sisään fleecevuoren niin olisivat pehmeämmät ja kokokin voisi sitten olla sopiva.

Toinen kesken eräinen työ on Kalajoki sukat joiden ohjeen löysin Raverystä. Nallen kukkaketoa oli Anttilassa alennuksessa joten päätin tehdä sukat siitä. Kuvio on kyllä melko vaatimaton, mutta menkööt. Seuraavaksi olisi tähtäimessä jokin isompi työ kunhan nämä saisin valmiiksi ja löytäisi sopivan mallin. Eilen tuli vähän shoppailtua, mutta niitä en ole vielä ehtinyt kuvata. Äitin kanssa on ihana käydä kaupungilla kun kierros on yleensä ilmainen:)  
Tuntuu että olisin jo loman tarpeessa, mutta huomenna alkaisi sitten työt. Lomalle pääsen vasta heinäkuun puolessa välissä (eli 51 päivää enään!). Onneksi työt kuulostaa hauskalta ja osa porukastakin on tuttuja niin eiköhän se siitä. Nyt pitää alkaa hoitamaan muita juttuja joita on päässyt puskaviikkojen aikana kertymään. Adios!

Ei kommentteja: