23.4.2010

Uutta uutta ja vanhaa uutta

Tänään päätin lintsata luennon koska minulla olisi ollut esitelmän pitäminen. En tiedä mikä siinä on niin pahaa, mutta esitelmät on jotain mitä välttelen viimeiseen asti. Mieli oli aamulla maassa kun mietin omaa säälittävyyttäni ja päätin piristää itseäni lähtemällä kaupungille. Secondhand storesta mukaan tarttui saappaat 5e ja villatakki 1,5e.

Neule on on kyllä tosi perus, mutta tarpeellinen. Edellinen on aivan kamalan näköinen ja niskassa sauma on ihan reijillä. En edes muista milloin olisin sitä pitänyt, mutta en vaan raski heittää sitä pois kun olen ostanut sen Australiasta. Nämä kengät on aivan ihanat ja kaiken lisäksi vielä hyvät jalassa! Ja luonnollisesti hyvin käytännöllinen ja tarpeellinen ostos kesän kynnyksellä:D

H&Mltä löysin alennuksesta vitosella söpöt ballerinat kesäksi. Aluksi en ollut yhtään varma tykkäsinkö niistä, mutta kun laiton ne jalkaan tiesin heti että kyllä. Pohja on kannasta vähän paksumpi ja ihanan pehmeä, väri vähän epäilyttää, mutta sininenhän käy kaiken kanssa? Liiviä olin ihaillut jo pitemmän aikaa eli olihan se vihdoin ostettava. Korvikset löysin lastenosastolta ja hintaa oli vain 1,90! Käyn hempalla aina lasten osastolla siellä on monesti tosi söpöjä hiusjuttuja ja koruja!
    
Isosisko palasi Etelä-Amerikan kierrokselta viimeviikolla ja toi mulle kauan himotun hajuveden. Eli Miss Diorin tuoksun Cherie. Olin kauan haaveillut tuosta tuoksusta mutta en ollut raskinut ostaa sitä kun pieni 30ml pullo maksaa 67e. Onneksi lentokentältä sen oli saanut halvemmalla:)
Eikä siinä vielä kaikki! Mulla nimittäin oli jo pitkään ollut haaveissa saada myös eräs toinen hajuvesi. Isä toi sen mun pikkusiskolle tuliaiseksi Dominikaanisesta tasavallasta ja minä tietysti rakastuin siihen. Olin etsinyt kaikki Oulun liikkeet läpi löytämättä sitä mistään kunnes hullujen päivien esite kolahti postiluukkuun. Kyllä, se oli torstaina tarjouksessa ja hinta vain 36e. Luonnollisesti se oli pakko käydä ostamassa!
Tämä ihanuus on Kenzon tuoksu 7.15 am in Bali. En ole aiemmin tykännyt mistään Kenzon tuoksuista, mutta tämä on kyllä ihana!

Ei kommentteja: