24.3.2010

Ananasjuustokakku



Tämä ohje on tehty mun pienelle irtopohjavuoalle (halkaisia 20 cm). Tee siis kaksinkertaisella reseptillä jos omistat isomman vuoan(26cm).

Pohja

120g safari keksejä
60g   margariinia

Täyte

2 dl       vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1/2 prk  vanilja tuorejuustoa
1prk      ananasmango rahkaa
1prk      ananasmurskaa
1           appelsiini
3           liivatelehteä

1. Sulata rasva. Murskaa keksit ja sekoita rasvan kanssa. Levitä seos tasaisesti irtopohjavuoan pohjalle.
2. Laita liivatelehdet kylmään veteen. Laita ananasmurska siivilään valumaan. Ota nestettä hieman talteen pineen kattilaan.
3. Vaahdota vaniljakastike ja lisää tuorejuusto, rahka ja ananasmurska. Raasta vielä noin puolikkaan appelsiinin kuori joukkoon ja sekoita tasaisesti.
4. Kuumenna ananasmehu ja sulata siihen liivatelehdet. Lopuksi lisää tämä muuhun täytteeseen. Sekota hyvin ja kaada pohjan päälle.
5. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa yön yli tai vähintään 3 tuntia.

Ei kommentteja: